Translate

onsdag 14 september 2011

Hösten är här

Så där ja. Nu är all skörd bärgad, hö, säd, halm och potatis. Nu är det bara att vänta tills den kreativa lusten och idétombolan har fyllts på men det är segt, vet inte varför, åldern kanske.
Kommer ni ihåg att jag (tänkte) började skriva en kortnovell, ja ja det är en sak att tänka och ha en vision men en helt annan att få till det så det låter bra. Har ni förresten hört talas om skrivhäfta? Inte jag heller men nu har jag drabbats av det. Alltså det bidde inte ens en tumme av allt som jag skrivit ner..... bara Delete. Nu har jag tänkt ut ett nytt huvudbry, nästan omöjligt, eller?!
Att författa ett reportage om mig själv och min gårdsbutik, som inte säljer ost, grönsaker,bröd m. m. Utan egentillverkade välgjorda slöjdprodukter som presenter. Hur svårt kan det vara?????
Jag vet, skitsvårt. Fick tips av min ena svärdotter och av mångmamma, båda skryter så jag rodnar, att blanda dessa två skicka till Mångmamma och säga, skriv! Det vore något det!
Ska tänka på saken.
Ha en bra dag, tar fortfarande emot gissningar.

4 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Du får låta repotaget värka fram, en morgon stiger du upp, sätter dig vid datorn och fingrarna flyger över tangenterna och se där - nu är det färdigt. Min ÖNSKEDRÖM till dig.
Kram Viola

Inger Marianne sa...

polargrevinnan, jag tackar för din önskedröm till mig. Du anar inte hur ågren kan värka. Men har två veckor på mig, fniss flyger över tangenterna, inte med min pekfingervals flyger nåt på tangenterna.
Kramis

Cicki sa...

Du minns väl vad jag sa: Du ska tala om att du är bäst....:-)

Mångmamma sa...

Håller med Cicki!
Fast det gör jag faktiskt nästan jämt - om inte alltid! :)
Kram