Translate

måndag 12 september 2011

Eget beröm luktar illa!Tänk att det kan vara så svårt att skriva en artikel om sitt eget arbete och göra lite reklam för försäljningen av mitt hantverk. När jag ändå vet att det jag gör är mycket välgjort och till bra priser dessutom är produkterna i få ex. så man får något som man blir ensam om. Har nu försökt på alla vis formulera en artikel att lämna till Svensk Press för att se om någon tidning skulle nappa på mitt inlägg, men får inte till något som är intressant nog. HJÄLP

6 kommentarer:

Ezter sa...

Skriv som det är! Du vet bäst själv :) Slösa med beröm!

Katarina sa...

Tack så mycket för att du kikade in på min blogg och kommenterade :O) Vad mycket fina grejer du gör. Kram Katarina.

Polargrevinnan sa...

Du har mycket fina saker som du gjort. Det är svårt att marknadsföra sig. Du får slå på stort här i bloggen.
Ha en bra vecka.
Kram Viola

Mångmamma sa...

Jajemän!
Nog skulle jag nog kunna plita ihop något.
// Med sinne för kvalité, öga för färg och form samt fingertoppskänsla för det utsökt utvalda, finns hos IME Design en mängd unika produkter, sprugna ur en kreativ kvinnas kärlek till det naturliga och hållbara.
Allt detta till ytterst modesta priser.//
Eller något...?
Kram

Cicki sa...

Försök! Du gör så fina saker, att det borde uppmärksammas av lokalpressen. Kopiera Mångmammas text om du inte kommer på något annat. Men ändra då först stavningen på "sprugna" till "sprungna"....:-)

Mångmamma sa...

Cicki; Nu rodnar jag lätt av skam! Självfallet slant jag en smula på tangenterna och slarvade med att dubbelkolla! Sorry, Ime!