Translate

torsdag 20 september 2012

Nu är det verkligen höst.

Snart är det vinter och inne har ljuset förändrats, i vinklar och vrår är det skumt. Att tända smålampor känns plötsligt väldigt viktigt om man vill ha det ombonat och ljust inomhus.
Men var och vad belyser man för att få den rätta effekten? Den ena idén efter den andra måste prövas, jag börjar bära runt både möbler och lampor än hit än dit men inget ser riktigt bra ut. Det är samma beteende varje höst, tankarna far runt i huvudet som lotterna i en tombola.
Jag måste bara ha något nytt som lyser varmt och är vackert att se på. Inredningstidningar sprids snabbt över bordet. Någonstans måste det finnas en lampa för MIG.
Lampan ska vara något extra en skulptur eller bara annorlunda, lampor i all ära, men var är MIN lampa? den där som känns helt rätt. Hela förmiddagen går åt till att leta, färg, form eller storlek, Någonstans måste det väl finnas en ahaaa-lampa för mig.
Kanske gör jag min lampa själv.


Flaska, gips och snören, lim, färg, och lamphållare. Visst blev det en lampa, eftersom flera tyckte den var häftig gjorde jag några till. Ha ha.  Nu har jag dessutom gjort några taklampor för halogen och en glob, så häftiga.
Mera finns på min hemsida www.imedesign.se
Hoppas ni alla får en härlig höst!

Inga kommentarer: