Translate

lördag 15 oktober 2011

En dålig känsla.Står i duschen och tårarna blandas med vattnet. Tankarna irrar hit och dit, hur mår jag, vem är jag, vad vill jag?
Utbränd, jag??? Nej det kan jag väl inte vara? Har ju gjort en del roligt i sommar, sytt målat möbler och fixat i Lillstugan, besökt lite loppisar. Men åndå känns det inte bra jag har inte räckt till alls.
Nu är det höst och vintern är inte långt borta med snö och kyla, särskilt kylan är det värsta jag vet.
Förra vintern var hemsk, då tog jag bort min 36år gamla islänning en underbar kompis, i 20år var han den snällaste o klokaste ridkompis man kan ha. Kan det vara sorgen efter honom som gjort att min sommar inte blivit riktigt som somrar brukar vara. I år har jag inte brytt mig om trädgården ett smack, Mångmamma sa i en kommentar "jag odlar ogräs" det har jag också gjort i år.
Usch jag mår inte bra i själen i dag! Måste rycka upp mig det är inte läge att tycka synd om sig själv när det finns andra som har det mycket värre, jag borde skämmas. Nu har jag gnällt färdigt så nu tar jag hunden och går ut i skogen för att dra några djupa andetag kanske vrålar jag ut min dåliga känsla o hoppas det hjälper. Hösten är ju härlig, eller? I kväll är det tjejträff i byn så jag måste må bra då.
Hoppas ni mår bra och sköt om er!!!
Kram till er alla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inger
Min kusin sa alltid, citat:"det finns ingenting som inte kunnat vara värre"
Dom orden tänker jag ofta på, kanske du känner dig bättre om du också kan tänka så?
Kram från Karin

Helena sa...

Klart man har sorg när en vän går bort, och ni hade alltså hängt ihop i 20 år. Det är länge. Vad många fina minnen du måste ha. :)

Det är ok att ha deppiga perioder. Gå ut i skogen och vråla ur dig du, skräm inte hunden bara. ;)

Cicki sa...

Kramar om och hoppas att du har en härlig tjejkväll och att de sorgsna tankarna flög iväg ute i skogen.